Skip to main content

STYRK DIN GRAVITAS SOM LEDER

– og brænd igennem som kulturbærer

Gravitas kan oversættes til alt fra tyngde til troværdighed, tiltrækningskraft eller engagement. Alt dét mærkbare, der gør, at du vækker tillid med din måde at være tilstede på, og din måde at kommunikere på som leder.

Mennesker følger mennesker; ikke regneark og strategier. Derfor er din gravitas som leder en uundværlig nøgle til at brænde igennem som kulturbærer, motivator og inspirator. En afgørende faktor for om det lykkes at opdyrke en kultur, hvor de bedste idéer bliver hørt; hvor viden og kreativitet krydsbestøver hinanden; hvor I i fællesskab forvandler problemer til løsninger, og får mod og lyst til at flytte jer i samme retning.

Ilia har gennem mere end 25 år har været træner og betroet. rådgiver for mere end 500 af de absolut stærkeste kommunikatører i Danmark, deriblandt de fleste værter og korrespondenter i DR Nyheder, topledere, ministre, eksperter og journalister. Hun har +5000 træningssessioner i bagagen, og er fast tilknyttet i DR, som speak-live og værtstræner. Se referencer

To be – or not to be!  Er du helt til stede – eller kun halvt?  That’s the question!

Tag fat i mig på 26 18 85 58 og få svar på dine spørgsmål. 

Så sammensætter vi det helt rigtige foredrag målrettet eksklusivt til jeres behov.

BOOK

Vil du have gode råd til at træne Executive Presence & Performance?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en gratis GUIDE TIL GROUNDING & GRAVITAS,
der øger dit nærvær, din stemmestyrke, din artikulation og gennemslagskraft.

Tilmeld