Skip to main content

Deltagerne var vilde med dig og kom ud fra seancen med et henført udtryk i øjnene - de er ellers ikke så nemme at få til at slippe kontrollen, så det var stærkt gået. Vi havde i det hele taget en fantastisk weekend med en masse positiv energi, så tak for din medvirken til det!

Pia TønderEventmanager, Teknisk Landsforbund

Foredrag giver jer:

En levende og engagerende oplevelse af, hvordan I løfter jeres autentiske gennemslagskraft og performance til næste niveau. Leveret med uhøjtidelig menneskelig musikalitet, smittende energi og nærvær
En foredragsholder, der altid får jer op af stolene, så I lærer og oplever med både hjerne, hjerte og krop 
Veldokumenteret viden, konkrete metoder og øvelser lige til at gå ud og bruge i jeres virkelighed

Scroll ned og se udbuddet af aktuelle foredrag.

Du er altid velkommen til at ringe på 26 18 85 58 . Så får vi en snak om, hvordan vi sammensætter et foredrag målrettet eksklusivt til jeres behov.

BOOK

Aktuelle foredrag

Brænd igennem med nærvær, empati og integritet 

Kravene til at brænde overbevisende igennem og kommunikere klart og originalt har aldrig været højere end nu. Du kan se det som et pres – eller du kan lære at bruge det som dit brændstof.

Kom og lær hvordan du brænder igennem med nærvær, empati og integritet og får folk til at høre efter, hver gang du tager ordet.

Kvinde – giv dig selv mandat

Kvinder er stadig underrepræsenterede i medierne, i den offentlige debat, i bestyrelser, som topledere – og jeg kunne blive ved.

Virkelig paradoksalt, fordi…. 

Kroppen er en sladrehank – og din bedste ven

Kroppen kommunikerer konstant. Vi glemmer det bare nemt i en kultur med tradition for at bruge al vores tid og energi på at få skrevet de rigtige ord på talepapiret eller PowerPointen. Men hvis du lærer at lytte bedre til din krop og bruge den mere bevidst i din kommunikation, kan du øge din personlige gennemslagskraft med op til 90 %.

Løft din stemme – få folk til at høre efter

Per-sona betyder: ”gennem lyd. Stemmen er vores personlige fingeraftryk i lyd. En fri, stærk stemme giver taleren grounding og gennemslagskraft og tilhørerne fornemmelse af resonans og troværdighed. Find din stemmes unikke styrker og opdag, hvor meget det kan rykke dig og de mennesker, du kommunikerer med.

Brænd igennem som leder i den nye hybride virkelighed

Når vi sidder bag skærmen, bliver vi nemt smittet af den digitale kommunikations mangel på følelsesmæssig og fysisk forbindelse til de mennesker, vi rent faktisk taler med. Resultat: vores tilhørere kan ikke længere mærke os. Det underminerer vores relationer og vores evne til at brænde igennem og vække den resonans, der skaber fokus og følgeskab.

Styrk din gravitas som leder – og brænd igennem som kulturbærer

Gravitas kan oversættes til alt fra tyngde til troværdighed, tiltrækningskraft eller engagement. Alt dét mærkbare, der gør, at du vækker tillid med din måde at være tilstede på, og din måde at kommunikere på som leder. Mennesker følger mennesker; ikke regneark og strategier. Derfor er din gravitas som leder en uundværlig nøgle til at brænde igennem som kulturbærer, motivator og inspirator.

Vi har brugt Ilia som speaktræner for alle journalister på redaktionen siden 2017. Hun er en liga for sig, fordi hun ikke bare arbejder med stemmen – men med hele kroppen, sindet og karakteren. Jeg anbefaler hende til alle, der har brug for hjælp til at stå på en scene eller tale i en mikrofon.

Lea KorsgaardUdgiver, ansvarshavende og næstformand, ZETLAND

Vi har lige evalueret din workshop. De elskede dit levende oplæg og kombinationen af krop og dokumenteret teori.

Ulrik HaagerupFounder & CEO, Constructive Institute

Ilia hjalp med stor professionalisme og personligt engagement deltagerne til at mødes om det fælles mål. Ilia fik opstartet et konstruktivt samarbejde i en stor gruppe af mennesker med meget forskellige udgangspunkter og personligheder ved gennem sang at skabe et smukt fælles udgangspunkt og på den måde konkretisere betydningen og værdien af samarbejde.

Isabelle Navarro VintenDeputy Director General hos Miljøstyrelsen

Ilia har igennem de seneste år hjulpet mig til at blive en meget dygtigere oplægsholder og taler. Hun har - med både sin intellektuelt velfunderede viden og sin praktiske erfaring fra scenekunsten - åbnet mine øjne og ikke mindst mit hjerte for en række non-verbale erkendelser, der er helt afgørende for den gode formidling. Er man i kropslig balance? Hvorfra taler man? Har man hjertet og kroppen med? Hun har flyttet mig, slet og ret

Kresten Schultz JørgensenCEO, Oxymoron Communication

Har du oplevet, hvordan en stærk kommunikator kan fylde dig med energi og begejstring og måske ændre et standpunkt, du troede var urokkeligt? Det er noget, Ilia kan lære alle.

Ilia får dig til at turde performe og hun tager dig igennem et intenst forløb, hvor du i starten tænker: hvornår er det her slut? Det er akavet, det her kan og tør jeg ikke. Når du går derfra, har du både værktøjer og mod til at brænde i gennem, så der bliver lyttet til det, du har på hjerte.

Jeg har oplevet, hvordan kollegaer der altid har hadet at være midtpunkt, pludselig har både mod og evner til at hoppe op på ølkassen og levere et budskab skarpt, præcist, engageret og endda underholdende.

Kim PoderCEO, Nordic Entertainment Group, Danmark

Der er ingen tvivl om, at jeg er dig meget taknemmelig for alt, hvad du har lært mig. Som topleder i en amerikansk koncern med mere end 10.000 medarbejdere holder jeg ofte taler og giver store strategi præsentationer. Jeg bruger de værktøjer, du gav mig, hver eneste gang jeg går på scenen. For det er afgørende, når man arbejder med mennesker. Kommunikation er lederens vigtigste brændstof, og du hjalp mig med at forbedre min kommunikation - du gjorde mig til en bedre leder!

Christian VollerslevPresident, Posterscope & Chief Commercial Officer at Dentsu Aegis Network USA. Copenhagen Goodwill Ambassador Harvard Business School

En hurtig og fantastisk update fra UK: Bom! We nailed it. De knuselskede os. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har oplevet et lederteam bryde ud i klapsalver og være tydeligt rørte 😃

Tusind tak fra hele teamet for din hjælp. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi ses.

Anders ElmeskovChief Consultant, SIGNAL Arkitekter“Performance!

Jeg vil anbefale Ilia til alle, der gerne vil blive bedre til at træde frem på hvilken som helst type scene, præsentere sig selv og levere sit bedste. Om det er skuespillere, sangere, talere, foredragsholdere, mødeledere, virksomhedsledere, værter. Hvis du gerne vil sikre dig, at du går rent igennem og præsenterer dig fra din bedste side, så kan Ilia hjælpe.

Gertrud Thisted HøjlundVært på Radio24syv

Performance!

Skal man sætte et enkelt ord på Ilia Swainson (umuligt!), så kunne det være performance. Eller måske varme. Eller venlighed. Måske først og fremmest professionalisme. Multitalentet Ilia hjalp mig, hurtigt og effektivt, i en trængt situation, med at få sat et hurtigt og meget underholdende træningsforløb op på rekordtid for en stor dansk virksomhed. Hun har et kompetent bagland at trække på – og sådan må det være, hvis man skal leve op til Swainsons egen performance. Mine bedste anbefalinger

Jesper LynghusStrategisk rådgiver

Ilia har metoder, der virker, og som hjælper til at bringe krop og hjerne i balance og med at finde ind til det vigtigste budskab. Dermed bliver den mundtlige fortælling stærkere. Ilia er sjov, smuk og klog og med et lille pust af hendes magi, kan vi, der tager os selv alvorligt, bedre blive hørt og taget alvorligt af omverdenen.

Eva MulvadDirector, Danish Documentary (vinder af…)

Jeg er imponeret over både din teoretiske og praktiske baggrund, og din analytiske indgang til vores seance

Steffen Kretzvært DR Nyheder

Se filmen “Kongens store tale” - det er bl.a. dét, Ilia kan.

Ilia sætter andre i stand til at performe!

Jeg vil anbefale Ilia til alle, som har behov for hjælp til personlig kommunikation og retorik.

Birgitte LøvenhorstAdm.dir. Dansk Revision

Ilia er begavet med evnen til at få den bedste side frem i det enkelte menneske. Det gør hun ved at få os hver især til at føle os som noget særligt og gøre os trygge, så vi virkelig kan vise, hvad vi indeholder. Jeg har haft stor glæde af Ilia, både individuelt og i teams, hvor vi som kolleger er blevet et samlet hold med overskud til dem, vi taler til og gerne med.

Lise Fink VadsholtCMO, Kommunikations- og marketingdirektør at Købstædernes Forsikring

Væksthus Hovedstadsregionens problem er, at hjælpe vækstiværksættere med at præsentere deres produkt/ydelse overfor potentielle investorer og samarbejdspartnere. Vi har et etableret samarbejde med ”best in class” fra Silicon Valley og fandt et ”dansk” match i Ilia Swainson.  Ilia har bidraget med stor energi, hurtigt indpasset sit produkt med andre bidragsydere og opfattet/omsat de individuelle iværksætteres forskelligheder (svagheder) til nye kompetencer (styrker). Vi har derfor brugt Ilia igen og igen!!!!!

Vi kan klart anbefale Ilia Swainson til både individuelle/personlige forløb, men også til deltagelse i større projekter

Palle WeidlichProjektleder, Væksthus Hovedstadsregionen

Jeg har brugt Ilia, når jeg i en pitch på 7 minutter skulle overbevise en hærdet kerne af finansiører om, at mit projekt var det bedste i verden.

Ilia har hver gang givet mig så stor en selvsikkerhed og lyst til at performe, at jeg ligefrem glædede mig til at stå foran den fulde sal.

Katrine Acheche SahlstrømCEO, Good Company Pictures

Jeg er overrasket over, hvor godt dine værktøjer og refleksioner virker, ikke bare på speak, men bestemt også på optagelse. Det gør mit nye arbejde så meget sjovere og lettere at udføre.

Så tusind tak! Du er fandeme god!

Adam AamanKok & vært på Madmagasinet i DR
Se alle referencer & udtalelser

VIL DU HAVE GODE RÅD TIL AT BRÆNDE IGENNEM SOM DIG SELV?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev,

og få 4 GRATIS ebooklets med råd, der
øger dit nærvær og forbedrer din personlige gennemslagskraft.

Tilmeld