Skip to main content

En dags speak-kursus med Ilia er tæt på et være den vigtigste oplevelse, jeg har haft som historiefortæller.
Ilia er nærværende og utrolig inspirerende at arbejde sammen med. Hun er til stede, og hun mødte mig lige der, hvor jeg var, da jeg trådte ind af døren til et speak-kursus. Jeg kan kun anbefale Ilias speak-kurser.

Nicolai ZwingeJournalist & podcastproducer i podPeople

Speak så folk lytter

Der produceres video, podcast og radio som aldrig før

– men får lytterne altid det hele med?

Går din speakerstemme rent igennem? Fortæller du din historie, så du får folk til at høre ordentligt efter?

Radio og podcast har kun lyde, stemmer og sprog til at kommunikere med. Speaktræning lærer dig hemmelighederne bag den gode speak, giver  praktisk øvelse og teknik til både at speake og fortælle – bruge dig selv som talerør, skabe den nærværende usynlige samtale, som får modtagerne til virkelig at lytte. 

Din stemme er den direkte vej til at vække følelser hos dine lyttere, fange og fastholde dem. Desværre bruger de fleste af os kun en brøkdel af vores stemmes udtryksmuligheder. Lidt ligesom hvis du var pianist og kun kunne spille på 8 ud af klaverets 88 tangenter.  

Din historie kan være nok så spændende, men hvis din stemme ikke kan få folk til at høre efter, kan det jo være lige meget. 

Opdag din stemmes unikke styrker. Leg med din speak, dit sprog og personlige udtryk – så dine historier brænder stærkest muligt igennem æteren. 

Speaktræning giver dig:

  • bedre kontrol med din stemme, når du indtaler en tekst  
  • større bevidsthed om din diktion 
  • styr på at bruge pauser og musik i sproget til at fortælle din historie, så folk lytter 
  • vejrtræknings-teknikker, der styrker din stemme og giver ro og overskud til at skabe fokus, når du står i speakboksen 
  • indsigt i at bruge kroppen rigtigt, når du taler, så du har energi og nærvær i din stemme
  •  øvelser til at opbygge stamina i stemmen, så du undgår træthed, skader og hæshed
  • redskaber til at håndtere evt. nervøsitet 
  • styr på din speaker-rolle og dit formål  
  • øget troværdighed og personlig gennemslagskraft 

 

Siden 2007 har jeg været fast tilknyttet speak-træner i DR og arbejder med alt fra Nyhedsværter til Talentholdet. Har også faste samarbejder med Tv3 Sport, Zetland og Politiken.

BOOK

Levende kommunikation gør ord til handling

Speaktræning findes også i andre formater afhængigt af dine, dit teams eller din virksomheds behov:

Foredrag

Kravene til at brænde igennem, kommunikere klart og originalt har aldrig været højere end nu. Du kan se det som et pres – eller du kan lære at bruge det som dit brændstof. Lær at sætte dig selv fri til at brænde igennem i en død speakboks.

Workshop

Gå i dybden med jeres fulde speakerpotentiale og skab frihed i formidlingen ved hjælp af stemme- og kropstræning. Workshop afholdes som regel som heldagsarrangementer med efterfølgende individuel opfølgning. 

Personlig træning

Personlig træning tilpasses dine behov og din kalender, og kan forløbe over alt fra en til seks måneder. Udgangspunktet er dig og dine udfordringer. Du får redskaber til at fange dine lyttere og seere og holde dem fast.  

Events

Luk op for sluserne og frigiv spandevis af positiv energi til en retorisk matiné eller soirée. 

Ved hjælp af sang samt deltagerinvolverende stemme- og kropsøvelser bliver deltagerne kærligt rykket ud af komfortzonen.   

Vi har lige evalueret din workshop. De elskede dit levende oplæg og kombinationen af krop og dokumenteret teori.

Ulrik HaagerupFounder & CEO, Constructive Institute

Ilia hjalp med stor professionalisme og personligt engagement deltagerne til at mødes om det fælles mål. Ilia fik opstartet et konstruktivt samarbejde i en stor gruppe af mennesker med meget forskellige udgangspunkter og personligheder ved gennem sang at skabe et smukt fælles udgangspunkt og på den måde konkretisere betydningen og værdien af samarbejde.

Isabelle Navarro VintenDeputy Director General hos Miljøstyrelsen

Ilia har igennem de seneste år hjulpet mig til at blive en meget dygtigere oplægsholder og taler. Hun har - med både sin intellektuelt velfunderede viden og sin praktiske erfaring fra scenekunsten - åbnet mine øjne og ikke mindst mit hjerte for en række non-verbale erkendelser, der er helt afgørende for den gode formidling. Er man i kropslig balance? Hvorfra taler man? Har man hjertet og kroppen med? Hun har flyttet mig, slet og ret

Kresten Schultz JørgensenCEO, Oxymoron Communication

Har du oplevet, hvordan en stærk kommunikator kan fylde dig med energi og begejstring og måske ændre et standpunkt, du troede var urokkeligt? Det er noget, Ilia kan lære alle.

Ilia får dig til at turde performe og hun tager dig igennem et intenst forløb, hvor du i starten tænker: hvornår er det her slut? Det er akavet, det her kan og tør jeg ikke. Når du går derfra, har du både værktøjer og mod til at brænde i gennem, så der bliver lyttet til det, du har på hjerte.

Jeg har oplevet, hvordan kollegaer der altid har hadet at være midtpunkt, pludselig har både mod og evner til at hoppe op på ølkassen og levere et budskab skarpt, præcist, engageret og endda underholdende.

Kim PoderCEO, Nordic Entertainment Group, Danmark

Der er ingen tvivl om, at jeg er dig meget taknemmelig for alt, hvad du har lært mig. Som topleder i en amerikansk koncern med mere end 10.000 medarbejdere holder jeg ofte taler og giver store strategi præsentationer. Jeg bruger de værktøjer, du gav mig, hver eneste gang jeg går på scenen. For det er afgørende, når man arbejder med mennesker. Kommunikation er lederens vigtigste brændstof, og du hjalp mig med at forbedre min kommunikation - du gjorde mig til en bedre leder!

Christian VollerslevPresident, Posterscope & Chief Commercial Officer at Dentsu Aegis Network USA. Copenhagen Goodwill Ambassador Harvard Business School

En hurtig og fantastisk update fra UK: Bom! We nailed it. De knuselskede os. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har oplevet et lederteam bryde ud i klapsalver og være tydeligt rørte 😃

Tusind tak fra hele teamet for din hjælp. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi ses.

Anders ElmeskovChief Consultant, SIGNAL Arkitekter“Performance!

Jeg vil anbefale Ilia til alle, der gerne vil blive bedre til at træde frem på hvilken som helst type scene, præsentere sig selv og levere sit bedste. Om det er skuespillere, sangere, talere, foredragsholdere, mødeledere, virksomhedsledere, værter. Hvis du gerne vil sikre dig, at du går rent igennem og præsenterer dig fra din bedste side, så kan Ilia hjælpe.

Gertrud Thisted HøjlundVært på Radio24syv

Performance!

Skal man sætte et enkelt ord på Ilia Swainson (umuligt!), så kunne det være performance. Eller måske varme. Eller venlighed. Måske først og fremmest professionalisme. Multitalentet Ilia hjalp mig, hurtigt og effektivt, i en trængt situation, med at få sat et hurtigt og meget underholdende træningsforløb op på rekordtid for en stor dansk virksomhed. Hun har et kompetent bagland at trække på – og sådan må det være, hvis man skal leve op til Swainsons egen performance. Mine bedste anbefalinger

Jesper LynghusStrategisk rådgiver

Ilia har metoder, der virker, og som hjælper til at bringe krop og hjerne i balance og med at finde ind til det vigtigste budskab. Dermed bliver den mundtlige fortælling stærkere. Ilia er sjov, smuk og klog og med et lille pust af hendes magi, kan vi, der tager os selv alvorligt, bedre blive hørt og taget alvorligt af omverdenen.

Eva MulvadDirector, Danish Documentary (vinder af…)

Jeg er imponeret over både din teoretiske og praktiske baggrund, og din analytiske indgang til vores seance

Steffen Kretzvært DR Nyheder

Se filmen “Kongens store tale” - det er bl.a. dét, Ilia kan.

Ilia sætter andre i stand til at performe!

Jeg vil anbefale Ilia til alle, som har behov for hjælp til personlig kommunikation og retorik.

Birgitte LøvenhorstAdm.dir. Dansk Revision

Ilia er begavet med evnen til at få den bedste side frem i det enkelte menneske. Det gør hun ved at få os hver især til at føle os som noget særligt og gøre os trygge, så vi virkelig kan vise, hvad vi indeholder. Jeg har haft stor glæde af Ilia, både individuelt og i teams, hvor vi som kolleger er blevet et samlet hold med overskud til dem, vi taler til og gerne med.

Lise Fink VadsholtCMO, Kommunikations- og marketingdirektør at Købstædernes Forsikring

Væksthus Hovedstadsregionens problem er, at hjælpe vækstiværksættere med at præsentere deres produkt/ydelse overfor potentielle investorer og samarbejdspartnere. Vi har et etableret samarbejde med ”best in class” fra Silicon Valley og fandt et ”dansk” match i Ilia Swainson.  Ilia har bidraget med stor energi, hurtigt indpasset sit produkt med andre bidragsydere og opfattet/omsat de individuelle iværksætteres forskelligheder (svagheder) til nye kompetencer (styrker). Vi har derfor brugt Ilia igen og igen!!!!!

Vi kan klart anbefale Ilia Swainson til både individuelle/personlige forløb, men også til deltagelse i større projekter

Palle WeidlichProjektleder, Væksthus Hovedstadsregionen

Jeg har brugt Ilia, når jeg i en pitch på 7 minutter skulle overbevise en hærdet kerne af finansiører om, at mit projekt var det bedste i verden.

Ilia har hver gang givet mig så stor en selvsikkerhed og lyst til at performe, at jeg ligefrem glædede mig til at stå foran den fulde sal.

Katrine Acheche SahlstrømCEO, Good Company Pictures

Jeg er overrasket over, hvor godt dine værktøjer og refleksioner virker, ikke bare på speak, men bestemt også på optagelse. Det gør mit nye arbejde så meget sjovere og lettere at udføre.

Så tusind tak! Du er fandeme god!

Adam AamanKok & vært på Madmagasinet i DR
Se alle referencer & udtalelser

Vil du have gode råd til at træne Executive Presence & Performance?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en gratis GUIDE TIL GROUNDING & GRAVITAS,
der øger dit nærvær, din stemmestyrke, din artikulation og gennemslagskraft.

Tilmeld