Jeg stiftede bekendtskab med Ilias stemmetræning for alvor, da jeg efter en dag i retten havde mistet min stemme. De næste to retsdage kom jeg igennem på grund af Ilias helt enkle, konkrete værktøjer til. Jeg bruger stadig Ilias øvelser og kan mærke at forbindelsen mellem min stemme og resten af kroppen hjælper mig til at undgå at havne i samme situation igen.

Heidi Højmark HelvegAdvokat, Partner (markedsføringsret, immaterialret, persondataret/GDPR, mediejura), Synch Advokater

Styrk din stemme

og få folk til at høre efter

Find din stemmes unikke styrker og opdag, hvor meget det rykker dig, og de mennesker du kommunikerer med.

Skab resonans hos dine tilhører med en fri og stærk stemme, der har gennemslagskraft og troværdighed.

Sådan kommunikerer du stærkere og får folk til at høre efter – hver gang du taget ordet! 

PER-SONA betyder gennem-lyd. Stemmen er vores personlige fingeraftryk i lyd. Styr på stemmen, øger dine muligheder for indflydelse ved præsentationer, daglige møder og samtaler med kunder og medarbejdere

Træd ud af komfortzonen og brug hele dit sanseapparat, når vi med sang, tekst og masser af improvisation sætter gang i din krop, din stemme og dit personlige udtryk. Først her bliver du i stand til at udfolde dit stemmepotentiale og rykke dig selv og dine tilhører.  

Stemmetræning lærer dig at:

  • Styre og styrke din stemme, og udnytte alle dens virkemidler 
  • Vedligeholde din stemme, så du undgår slid, træthed og hæshed 
  • Bruge din krop og dit åndedræt mere hensigtsmæssigt 
  • Skabe ro og overskud til at være i kontakt med dem du gerne vil påvirke 
  • Bruge din stemme til at påvirke følelser og skabe den rette stemning og resonans blandt tilhørerne 
  • Håndtere evt. nervøsitet 
  • Bruge stærkere, nuancerede og mere overbevisende udtryk 
  • Øge din personlige gennemslagskraft 

Siden 2007 har jeg været fast tilknyttet DR som værtstræner, live standup-træner og  speaktræner. Derudover samarbejder jeg med de fleste medie – og produktionsselskaber.

Book

Levende kommunikation gør ord til handling

Stemmetræning findes også i andre formater afhængigt af dine, dit teams eller din virksomheds behov:

Foredrag

Få viden og indsigt i hvordan du styrker din stemme, så du vækker resonans hos dine tilhørere. En fri, stærk stemme giver gennemslagskraft og troværdighed. Din stemme er dit vigtigste instrument til at få folk til at høre efter – hver gang du tager ordet!

Workshop

Workshops kan afholdes i alle formater, så de passer til jeres behov. Halvdags-, heldags- eller længere forløb. Styr på stemmen, øger du dine muligheder for indflydelse ved præsentationer, daglige møder og samtaler med kunder og medarbejdere. Træn din stemme og få folk til at høre efter – hver gang du taget ordet! 

Personlig træning

Personlig stemmetræning handler altid om at finde styrken i din unikke stemme . PER-SONA betyder gennem-lyd. Stemmen er vores personlige fingeraftryk i lyd. Styr på stemmen, øger dine muligheder for indflydelse ved præsentationer, daglige møder og samtaler med kunder og kolleger.

Event

Få endorfinerne til at flyve frit og fremelsk fællesskabet gennem sang og sjove stemmeøvelser. Kom op af stolene og få gang i kroppen. Oplev hvordan I trygt kan løfte jeres unikke stemmer, frigive tonsvis af god energi og skabe kollegial samklang på rekordtid; samtidig med at I fremelsker en kultur, hvor alle stemmer bliver hørt.

Vi har lige evalueret din workshop. De elskede dit levende oplæg og kombinationen af krop og dokumenteret teori.

Ulrik HaagerupFounder & CEO, Constructive Institute

Ilia hjalp med stor professionalisme og personligt engagement deltagerne til at mødes om det fælles mål. Ilia fik opstartet et konstruktivt samarbejde i en stor gruppe af mennesker med meget forskellige udgangspunkter og personligheder ved gennem sang at skabe et smukt fælles udgangspunkt og på den måde konkretisere betydningen og værdien af samarbejde.

Isabelle Navarro VintenDeputy Director General hos Miljøstyrelsen

Ilia har igennem de seneste år hjulpet mig til at blive en meget dygtigere oplægsholder og taler. Hun har - med både sin intellektuelt velfunderede viden og sin praktiske erfaring fra scenekunsten - åbnet mine øjne og ikke mindst mit hjerte for en række non-verbale erkendelser, der er helt afgørende for den gode formidling. Er man i kropslig balance? Hvorfra taler man? Har man hjertet og kroppen med? Hun har flyttet mig, slet og ret

Kresten Schultz JørgensenCEO, Oxymoron Communication

Har du oplevet, hvordan en stærk kommunikator kan fylde dig med energi og begejstring og måske ændre et standpunkt, du troede var urokkeligt? Det er noget, Ilia kan lære alle.

Ilia får dig til at turde performe og hun tager dig igennem et intenst forløb, hvor du i starten tænker: hvornår er det her slut? Det er akavet, det her kan og tør jeg ikke. Når du går derfra, har du både værktøjer og mod til at brænde i gennem, så der bliver lyttet til det, du har på hjerte.

Jeg har oplevet, hvordan kollegaer der altid har hadet at være midtpunkt, pludselig har både mod og evner til at hoppe op på ølkassen og levere et budskab skarpt, præcist, engageret og endda underholdende.

Kim PoderCEO, Nordic Entertainment Group, Danmark

Der er ingen tvivl om, at jeg er dig meget taknemmelig for alt, hvad du har lært mig. Som topleder i en amerikansk koncern med mere end 10.000 medarbejdere holder jeg ofte taler og giver store strategi præsentationer. Jeg bruger de værktøjer, du gav mig, hver eneste gang jeg går på scenen. For det er afgørende, når man arbejder med mennesker. Kommunikation er lederens vigtigste brændstof, og du hjalp mig med at forbedre min kommunikation - du gjorde mig til en bedre leder!

Christian VollerslevPresident, Posterscope & Chief Commercial Officer at Dentsu Aegis Network USA. Copenhagen Goodwill Ambassador Harvard Business School

En hurtig og fantastisk update fra UK: Bom! We nailed it. De knuselskede os. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har oplevet et lederteam bryde ud i klapsalver og være tydeligt rørte 😃

Tusind tak fra hele teamet for din hjælp. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi ses.

Anders ElmeskovChief Consultant, SIGNAL Arkitekter“Performance!

Jeg vil anbefale Ilia til alle, der gerne vil blive bedre til at træde frem på hvilken som helst type scene, præsentere sig selv og levere sit bedste. Om det er skuespillere, sangere, talere, foredragsholdere, mødeledere, virksomhedsledere, værter. Hvis du gerne vil sikre dig, at du går rent igennem og præsenterer dig fra din bedste side, så kan Ilia hjælpe.

Gertrud Thisted HøjlundVært på Radio24syv

Performance!

Skal man sætte et enkelt ord på Ilia Swainson (umuligt!), så kunne det være performance. Eller måske varme. Eller venlighed. Måske først og fremmest professionalisme. Multitalentet Ilia hjalp mig, hurtigt og effektivt, i en trængt situation, med at få sat et hurtigt og meget underholdende træningsforløb op på rekordtid for en stor dansk virksomhed. Hun har et kompetent bagland at trække på – og sådan må det være, hvis man skal leve op til Swainsons egen performance. Mine bedste anbefalinger

Jesper LynghusStrategisk rådgiver

Ilia har metoder, der virker, og som hjælper til at bringe krop og hjerne i balance og med at finde ind til det vigtigste budskab. Dermed bliver den mundtlige fortælling stærkere. Ilia er sjov, smuk og klog og med et lille pust af hendes magi, kan vi, der tager os selv alvorligt, bedre blive hørt og taget alvorligt af omverdenen.

Eva MulvadDirector, Danish Documentary (vinder af…)

Jeg er imponeret over både din teoretiske og praktiske baggrund, og din analytiske indgang til vores seance

Steffen Kretzvært DR Nyheder

Se filmen “Kongens store tale” - det er bl.a. dét, Ilia kan.

Ilia sætter andre i stand til at performe!

Jeg vil anbefale Ilia til alle, som har behov for hjælp til personlig kommunikation og retorik.

Birgitte LøvenhorstAdm.dir. Dansk Revision

Ilia er begavet med evnen til at få den bedste side frem i det enkelte menneske. Det gør hun ved at få os hver især til at føle os som noget særligt og gøre os trygge, så vi virkelig kan vise, hvad vi indeholder. Jeg har haft stor glæde af Ilia, både individuelt og i teams, hvor vi som kolleger er blevet et samlet hold med overskud til dem, vi taler til og gerne med.

Lise Fink VadsholtCMO, Kommunikations- og marketingdirektør at Købstædernes Forsikring

Væksthus Hovedstadsregionens problem er, at hjælpe vækstiværksættere med at præsentere deres produkt/ydelse overfor potentielle investorer og samarbejdspartnere. Vi har et etableret samarbejde med ”best in class” fra Silicon Valley og fandt et ”dansk” match i Ilia Swainson.  Ilia har bidraget med stor energi, hurtigt indpasset sit produkt med andre bidragsydere og opfattet/omsat de individuelle iværksætteres forskelligheder (svagheder) til nye kompetencer (styrker). Vi har derfor brugt Ilia igen og igen!!!!!

Vi kan klart anbefale Ilia Swainson til både individuelle/personlige forløb, men også til deltagelse i større projekter

Palle WeidlichProjektleder, Væksthus Hovedstadsregionen

Jeg har brugt Ilia, når jeg i en pitch på 7 minutter skulle overbevise en hærdet kerne af finansiører om, at mit projekt var det bedste i verden.

Ilia har hver gang givet mig så stor en selvsikkerhed og lyst til at performe, at jeg ligefrem glædede mig til at stå foran den fulde sal.

Katrine Acheche SahlstrømCEO, Good Company Pictures

Jeg er overrasket over, hvor godt dine værktøjer og refleksioner virker, ikke bare på speak, men bestemt også på optagelse. Det gør mit nye arbejde så meget sjovere og lettere at udføre.

Så tusind tak! Du er fandeme god!

Adam AamanKok & vært på Madmagasinet i DR
Se alle referencer & udtalelser