...og det ville være præsidentens kønne, veldrejede datter, Ilia Swainson, med den fuldfede sangstemme heldigvis også.

Randi K. PerdersenBørneteater Avisen

...fulgt af en helt anden genres store numre; nemlig I could have danced all night fra musicalen My Fair Lady. Her var det Ilia Swainson, der med ynde sang Eliza

Helsingør Dagblad

Ilia Swainson som den rapkæftede Rizzo er et fund. Hun er Rizzo, som hele tiden sender giftpile mod Sandy samtidig med, at hun lægger skamløst an på mændene. En rigtig bitch! Det gør hun godt.

Poul BechVejle Amts Folkeblad

Sangene er tamme, men meget passende i situationerne, og med en ren og klar Ilia Swainson-stemme, der gennemtrænger alt andet, går det aldrig helt galt.

Camilla KjærsgaardBerlingske Tidende

Ilia Swainson er net som den forkælede, som er god nok - ikke på bunden, men på toppen af madrasbjerget. Hun synger som perlende Lambrusco...

Me LundBerlingske Tidende

Også Mozarts Figaros Bryllup var med... medens Ilia Swainson gav Suzannas Rosenaire al den længselsfuldhed, der ligger i den.

Helsingør Dagblad

Den mest erfarne Grease-spiller er så ubetinget Ilia Swainson, der har spillet Sandy ikke færre end 300 gange. Først på Odense Teater i 1994 - og senere på Nørrebro Teater. I Fredericia spiller hun den provokerende, frække og seje Rizzo, der er Sandys absolutte modsætning.

Poul BechFredericia Dagblad

... og Ilia Swainsons heroiske tackling af numre som "Losing My Mind".

Gregers Dirckinck-Holmfeld,Ekstra Bladet

Ilia Swainson er yndig som den jomfruelige Gerda, dejlig af sopranstemme og med en varm udstråling ad kysk kærlighed. Hun er forestillingens dronning...

Hans AndersenJyllands-Posten

... og sopranen Ilia Swainson, der så bedårende ud og sang ligesådan til den flotte Grev Danilo.

Helsingør Dagblad

Men allermest uimodståelig er Ilia Swainson i en op-i-høet fandango fra "A Little Night Music"... I anden afdeling har Ilia Swainson det blues-dejlige hjerte-smerte nummer "I´m Losing My Mind" fra "Follies". Her beviser hun for alvor, hvor fremragende en sanger hun er.

Birgitte GrueBT

... medens Ilia Swainson har den naive uskylds sødme som Maria.

Jørgen HansenJyllands-Posten

... den særdeles velsyngende Ilia Swainson

Me LundBerlingske Tidende