Skip to main content

TIL VÆRTER/JOURNALISTER

Fang og fasthold dine, seere, lyttere og følgere. Styrk dit værtskab, din speak eller live-standup.

Scroll ned og se hvilke workshops og andre ydelser der passer til netop dig og dine behov.

Workshops/Masterclasses

Herunder finder du de workshops og masterclasses, som værter og journalister tidligere har haft gavn af

Brænd igennem på skærmen 

Værtstræning med udgangspunkt i din personlige integritet! Bliv klogere på, hvordan dit samlede udtryk – verbalt og nonverbalt – fremstår stærkest, når kameraet ruller.

Vi afklarer dine værdier og mål, så du ved, hvor du henter lige præcis dét brændstof, der får dig til at blive stærk og fri i din formidling. Det brændstof, der holder dig kørende…

Speak workshop – fang dine lyttere og seere  og hold dem fast

Få̊ svar på, hvordan du skaber levende dialog med dine lyttere, selvom du står alene i en død speakboks. Find din egen speakstemme og få styr på åndedræt, betoninger, pauser og frasering.

Du får redskaber til at tackle forholdet mellem research og formidling i en travl hverdag og bliver klogere på, hvordan du holder dit engagement i live…

Løft din stemme – og få folk til at høre efter

Per-sona betyder: ”gennem lyd. Stemmen er vores personlige fingeraftryk i lyd. En fri, stærk stemme giver taleren grounding og gennemslagskraft og tilhørerne fornemmelse af resonans og troværdighed.

Find din stemmes unikke styrker og opdag, hvor meget det kan rykke dig som leder og de mennesker, du kommunikerer med…

Den excellente kommunikatør

Er du erfaren foredragsholder, topleder, talsperson eller garvet vært? Så er det her et kursus, der er skræddersyet til at løfte din performance til næste niveau i selskab med ligesindede.

Udvid dit repertoire med inspiration fra sangerens og skuespillerens værkstøjskasse. Hent nyt brændstof og bliv udfordret til at stå endnu stærkere og friere frem med alle dine budskaber…

Kvinde – giv dig selv mandat

Kvinder er stadig underrepræsenterede i medierne, i den offentlige debat, i bestyrelser, som topledere – og jeg kunne blive ved.

Virkelig paradoksalt!

Kvinder har naturligvis lige så meget at bidrage med til fællesskabet som alle andre køn. Så jeg synes, det er på tide, at vi giver os selv mandat og brænder igennem…

Kroppen er en sladrehank – og din bedste ven

Kroppen kommunikerer konstant. Vi glemmer det bare nemt i en kultur med tradition for at bruge tid og energi på at få skrevet de rigtige ord på talepapiret eller PowerPointen.

Men hvis du lærer at lytte bedre til din krop og bruge den mere bevidst i din kommunikation, kan du øge din personlige gennemslagskraft med op til 90%…

Træning/Rådgivning

Herunder finder du den træning og rådgivning, som værter og journalister tidligere har haft gavn af

Værtstræning

Det kræver mod og nysgerrighed at arbejde med hele sit personlige udtryk. At turde fejle, rejse sig igen og prøve på ny. Men det er netop sådan, du bevæger både dig selv og andre mennesker stærkest. Du er allermest troværdig, når du vover at udtrykke dig frit med din egen helt unikke stemme – uanset om du står foran kameraet i studiet eller kommenterer live fra Borgen eller Parken…

Speaktræning

Der produceres video, podcast og radio som aldrig før – men får lytterne altid det hele med? Går din speakerstemme rent igennem? Fortæller du din historie, så du får folk til at lytte ordentligt med…

Stemmetræning

Find din stemmes unikke styrker og opdag, hvor meget det kan rykke dig som topprofessionel formidler. Skab resonans hos dine tilhører med en fri og stærk stemme, der har gennemslagskraft og troværdighed. Sådan kommunikerer du stærkere og rykker dine tilhørere…

Vi har lige evalueret din workshop. De elskede dit levende oplæg og kombinationen af krop og dokumenteret teori.

Ulrik HaagerupFounder & CEO, Constructive Institute

Ilia hjalp med stor professionalisme og personligt engagement deltagerne til at mødes om det fælles mål. Ilia fik opstartet et konstruktivt samarbejde i en stor gruppe af mennesker med meget forskellige udgangspunkter og personligheder ved gennem sang at skabe et smukt fælles udgangspunkt og på den måde konkretisere betydningen og værdien af samarbejde.

Isabelle Navarro VintenDeputy Director General hos Miljøstyrelsen

Ilia har igennem de seneste år hjulpet mig til at blive en meget dygtigere oplægsholder og taler. Hun har - med både sin intellektuelt velfunderede viden og sin praktiske erfaring fra scenekunsten - åbnet mine øjne og ikke mindst mit hjerte for en række non-verbale erkendelser, der er helt afgørende for den gode formidling. Er man i kropslig balance? Hvorfra taler man? Har man hjertet og kroppen med? Hun har flyttet mig, slet og ret

Kresten Schultz JørgensenCEO, Oxymoron Communication

Har du oplevet, hvordan en stærk kommunikator kan fylde dig med energi og begejstring og måske ændre et standpunkt, du troede var urokkeligt? Det er noget, Ilia kan lære alle.

Ilia får dig til at turde performe og hun tager dig igennem et intenst forløb, hvor du i starten tænker: hvornår er det her slut? Det er akavet, det her kan og tør jeg ikke. Når du går derfra, har du både værktøjer og mod til at brænde i gennem, så der bliver lyttet til det, du har på hjerte.

Jeg har oplevet, hvordan kollegaer der altid har hadet at være midtpunkt, pludselig har både mod og evner til at hoppe op på ølkassen og levere et budskab skarpt, præcist, engageret og endda underholdende.

Kim PoderCEO, Nordic Entertainment Group, Danmark

Der er ingen tvivl om, at jeg er dig meget taknemmelig for alt, hvad du har lært mig. Som topleder i en amerikansk koncern med mere end 10.000 medarbejdere holder jeg ofte taler og giver store strategi præsentationer. Jeg bruger de værktøjer, du gav mig, hver eneste gang jeg går på scenen. For det er afgørende, når man arbejder med mennesker. Kommunikation er lederens vigtigste brændstof, og du hjalp mig med at forbedre min kommunikation - du gjorde mig til en bedre leder!

Christian VollerslevPresident, Posterscope & Chief Commercial Officer at Dentsu Aegis Network USA. Copenhagen Goodwill Ambassador Harvard Business School

En hurtig og fantastisk update fra UK: Bom! We nailed it. De knuselskede os. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har oplevet et lederteam bryde ud i klapsalver og være tydeligt rørte 😃

Tusind tak fra hele teamet for din hjælp. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi ses.

Anders ElmeskovChief Consultant, SIGNAL Arkitekter“Performance!

Jeg vil anbefale Ilia til alle, der gerne vil blive bedre til at træde frem på hvilken som helst type scene, præsentere sig selv og levere sit bedste. Om det er skuespillere, sangere, talere, foredragsholdere, mødeledere, virksomhedsledere, værter. Hvis du gerne vil sikre dig, at du går rent igennem og præsenterer dig fra din bedste side, så kan Ilia hjælpe.

Gertrud Thisted HøjlundVært på Radio24syv

Performance!

Skal man sætte et enkelt ord på Ilia Swainson (umuligt!), så kunne det være performance. Eller måske varme. Eller venlighed. Måske først og fremmest professionalisme. Multitalentet Ilia hjalp mig, hurtigt og effektivt, i en trængt situation, med at få sat et hurtigt og meget underholdende træningsforløb op på rekordtid for en stor dansk virksomhed. Hun har et kompetent bagland at trække på – og sådan må det være, hvis man skal leve op til Swainsons egen performance. Mine bedste anbefalinger

Jesper LynghusStrategisk rådgiver

Ilia har metoder, der virker, og som hjælper til at bringe krop og hjerne i balance og med at finde ind til det vigtigste budskab. Dermed bliver den mundtlige fortælling stærkere. Ilia er sjov, smuk og klog og med et lille pust af hendes magi, kan vi, der tager os selv alvorligt, bedre blive hørt og taget alvorligt af omverdenen.

Eva MulvadDirector, Danish Documentary (vinder af…)

Jeg er imponeret over både din teoretiske og praktiske baggrund, og din analytiske indgang til vores seance

Steffen Kretzvært DR Nyheder

Se filmen “Kongens store tale” - det er bl.a. dét, Ilia kan.

Ilia sætter andre i stand til at performe!

Jeg vil anbefale Ilia til alle, som har behov for hjælp til personlig kommunikation og retorik.

Birgitte LøvenhorstAdm.dir. Dansk Revision

Ilia er begavet med evnen til at få den bedste side frem i det enkelte menneske. Det gør hun ved at få os hver især til at føle os som noget særligt og gøre os trygge, så vi virkelig kan vise, hvad vi indeholder. Jeg har haft stor glæde af Ilia, både individuelt og i teams, hvor vi som kolleger er blevet et samlet hold med overskud til dem, vi taler til og gerne med.

Lise Fink VadsholtCMO, Kommunikations- og marketingdirektør at Købstædernes Forsikring

Væksthus Hovedstadsregionens problem er, at hjælpe vækstiværksættere med at præsentere deres produkt/ydelse overfor potentielle investorer og samarbejdspartnere. Vi har et etableret samarbejde med ”best in class” fra Silicon Valley og fandt et ”dansk” match i Ilia Swainson.  Ilia har bidraget med stor energi, hurtigt indpasset sit produkt med andre bidragsydere og opfattet/omsat de individuelle iværksætteres forskelligheder (svagheder) til nye kompetencer (styrker). Vi har derfor brugt Ilia igen og igen!!!!!

Vi kan klart anbefale Ilia Swainson til både individuelle/personlige forløb, men også til deltagelse i større projekter

Palle WeidlichProjektleder, Væksthus Hovedstadsregionen

Jeg har brugt Ilia, når jeg i en pitch på 7 minutter skulle overbevise en hærdet kerne af finansiører om, at mit projekt var det bedste i verden.

Ilia har hver gang givet mig så stor en selvsikkerhed og lyst til at performe, at jeg ligefrem glædede mig til at stå foran den fulde sal.

Katrine Acheche SahlstrømCEO, Good Company Pictures

Jeg er overrasket over, hvor godt dine værktøjer og refleksioner virker, ikke bare på speak, men bestemt også på optagelse. Det gør mit nye arbejde så meget sjovere og lettere at udføre.

Så tusind tak! Du er fandeme god!

Adam AamanKok & vært på Madmagasinet i DR
Se alle referencer & udtalelser

VIL DU HAVE GODE RÅD TIL AT BRÆNDE IGENNEM SOM DIG SELV?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev,

og få 4 GRATIS ebooklets med råd, der
øger dit nærvær og forbedrer din personlige gennemslagskraft.

Tilmeld