Skip to main content

Nu er det nu…

ENDELIG MÅ VI 💃🏻🎶

Og du er inviteret!

SØNDAG D.5. SEPTEMBER KL.16,  VESTERVANG KIRKE, HELSINGØR.

https://iliaswainson.dk/koncerter/

Det er med lige dele bæven og begejstring, jeg sender dig denne invitation.

Om 12 dage synger jeg min første koncert efter corona. Så jeg har ikke stået på scenen i over halvandet år.

Det er en stor solokoncert – og jeg kan mærke sommerfuglene baske betragteligt.

De basker🦋🦋🦋fordi denne koncert betyder noget helt særligt for mig. Corona eller ej!

Koncerten er UROPFØRELSEN af organist og komponist Morten Poulsens sangcyklus over det smukkeste udvalg af VIGGO STUCKENBERGS årstidsdigte – og  et livtag med FRANZ SCHUBERTS kammermusikalske kronjuvel, ”Der Hirt auf dem Felsen”.

Det er en stor ære at få lov at uropføre Mortens melodiøse fabulerende sange til Stuckenbergs bevægende lyrik. Og så er det vildt fantastisk i en alder af 56 år, også at få lov til at synge Schuberts kendteste og mest elskede værk.

Alt det vil så jeg gerne dele  med dig!

SÅ KOM  🎶 Det er ganske gratis.

Det foregår i et smukt moderne kirkerum, der virkelig egner sig til kammermusik.

VESTERVANG KIRKE, Gurrevej 66, 3000 Helsingør

SØNDAG D.5. SEPTEMBER KL.16

Jeg glæder mig til at synge for dig

❤️

Masser af musikalske hilsner
Ilia Swainson