Skip to main content

Lyset er vendt tilbage, og alting blomstrer og gror 🌱også min lille koncertsangerinde og kommunikationskonsulent-butik.

Det er længe siden, du har hørt fra mig sidst. Men jeg har ikke ligget på den lade side. Faktisk drøner jeg derudaf med forårsvinden i håret og speederen i bund.

Derfor har jeg også samlet mit eget lille dream team omkring mig, så jeg kan fokusere på min kerneopgave: Executive Presence & Performance  Se lige her, hvor heldig jeg er!

Men selvom jeg nu har et stærkt hold til at bakke mig op, er det stadig afgørende, at jeg husker at tage min egen medicin:

Ååånd uuud – pause – ååånd iiind – pause.
Gentag til der er ro i hoved og krop

For foråret er fyldt med foredrag, events, workshops og træningsforløb hos gode kunder, som kan se gevinsten i at opdyrke en kultur, hvor ledere og medarbejdere kan spille på hele deres kommunikative klaviatur, så de bedste idéer bliver hørt, og så mange som muligt formår at skabe sunde slidstærke relationer og resultater gennem deres personlige kommunikation.

Et udpluk af de opgaver, jeg glæder mig til:

Events, workshops og træningsforløb i Executive Presence & Performance hos nogle af Danmarks største virksomheder indenfor revision, kommunikation og reklame, tre forskellige styrelser, et tilsyn og fire ngo’er.

Workshops og forløb med værts – speak og podcasttræning for DR, Zetland, Børsen, Journalistforbundet, Politiken og sågar Styrelsen for Kompetence & Læring hos Skat.

Kurser i “Kroppen er en sladrehank – og din bedste ven”, “Brænd igennem med nærvær, empati og integritet” og “Medietræning” for en af landets største fagforeninger.

Foredrag med råd og redskaber til at skabe fokus og følgeskab på Ledernes Konference Tour: “Brænd igennem som leder i den nye hybride virkelighed” og  “Styrk din gravitas som leder – og brænd igennem som kulturbærer

Hvis du ikke lige er i en virksomhed, hvor jeg kommer forbi i løbet af foråret, så er der heldigvis andet godt i vente!

 

Kristi Himmelfartsdag, fredag den 26. maj kl.13.30
fylder vi Søborgmagle Kirke med sang

Min yndlingsbaryton og gode ven, Piet Larsen, og jeg holder fødselsdagskoncert med:

🎶 “Opera – og dét, der ligner…” 🎶

Koncerten skulle egentlig have skudt nytåret i gang – men som du nok kan regne ud, kunne det ikke lade sig gøre i år. Derfor fejrer vi nu foråret og Søborgmagle Kirkes fødselsdag i stedet for 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Det hele løber af stablen i Søborgmagle Kirke, Grønnemose Allé 77, 2860 Søborg.

Kom glad – det er GRATIS – og tag endelig alle dine musikalske venner med

💃🏻VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG🕺🏻

“Det hele starter med en vejrtrækning”

💡Månedens tip💡

Som sangerinde og retoriker ved jeg næsten ikke noget bedre end at slippe de vinterspændte skuldre med et langt dybt suk… aaaah… suge den sprøde, friske forårsluft helt ned i maven og at lade kroppen fylde med fred og fornyet energi.

For når jeg husker at trække vejret ordentligt, forstærker jeg mit mentale fokus på rekordtid, skærper mine sanser og løfter min energi – simpelthen fordi ilten suser rundt i mit system.

Det lyder nok banalt, men når du vil kommunikere med andre, så er kroppen din motor og ilten din benzin (eller strøm for de miljøbevidste… tøhø). Men hvis du – som de fleste andre i vores travle accellerationskultur – altid kun fylder din tank en tredjedel op, så går du glip af åndedrættets magiske effekt.

Derfor er det også en oplagt mulighed at udnytte denne særlige tid og måske gå lidt i dybden med brugen af vejrtrækningen, når vi taler med hinanden.

Prøv, næste gang du snakker med en god ven eller kollega, at tænke over hvor meget dejlig frisk luft, du kan suge helt ned i maven. Jeg gætter på, at du vil opleve større klarhed i din tanke, ny kraft i din stemme, mere nærvær og dermed en endnu bedre samtale.

Hvis du har brug for inspiration til en styrkende vejrtrækning, så tjek øvelserne her.

Rul f.eks. ned og klik på videoen; Åndedræt (kort).

Er du trofast læser af mit nyhedsbrev, så ved du, at den latinske betegnelse for indånding er: INSPIRATION.

Jeg håber, at du er blevet bare en smule inspireret her – og måske har fået lyst til at gå ud i foråret, trække vejret lidt dybere og løfte din stemme lidt friere.

Du er altid velkommen til at ringe på 26 18 85 58 . Så tager vi en snak om, hvordan vi sammensætter foredrag, workshops, events eller træningsforløb målrettet og eksklusivt til din virksomheds behov.

God weekend!

🐣🎶 Fuglefløjt og forårshilsner🌞🌱

fra Ilia

 

BOOK

Foredrag: 

BRÆND IGENNEM SOM LEDER I DEN NYE HYBRIDE VIRKELIGHED
Når vi sidder dér bag skærmen, bliver vi nemt smittet af den digitale kommunikations mangel på følelsesmæssig og fysisk forbindelse til de mennesker, vi rent faktisk taler med. Skiftene mellem fysiske møder og online-møder kræver nye redskaber til at stille skarpt på formål, situation, rolle og relation. Lær at brænde igennem med dine budskaber bag skærmen, så du rør og inspirerer dine medarbejdere og skaber mærkbare resultater

STYRK DIN GRAVITAS SOM LEDER – og brænd igennem som kulturbærer
Gravitas kan oversættes til alt fra tyngde til troværdighed, tiltrækningskraft eller engagement. Alt dét mærkbare, der gør, at du vækker tillid med din måde at være tilstede på, og din måde at kommunikere på som leder. Derfor er din gravitas som leder en uundværlig nøgle til at brænde igennem som kulturbærer og en afgørende faktor for om det lykkes at opdyrke en kultur hvor I i fællesskab forvandler problemer til løsninger, og får mod og lyst til at flytte jer i samme retning.

KVINDE GIV DIG SELV MANDAT
Kvinder er stadig underrepræsenterede i medierne, i den offentlige debat, i bestyrelser, som topledere – og jeg kunne blive ved. Derfor har jeg sammensat et foredrag fuld af metoder og redskaber fra scenekunstens og retorikkens værktøjskasse, der hjælper med at øge kompetente kvinders gennemslagskraft.

Tjek resten af mine inspirerende foredrag ud her

Workshops:

BRÆND IGENNEM MED NÆRVÆR, EMPATI OG INTEGRITET
Kravene til at brænde igennem – at mestre Executive Presence & Performance – har aldrig været højere end nu. Du kan se det som et pres, men du kan også lære at bruge det som et brændstof! Ved hjælp af sanseåbnenede stemme-og kropsøvelser samt retoriske tips og tricks, bliver du rykket kærligt ud af komfortzonen og frem som aktiv, nærværende deltager.

Find flere inspirerende workshops her

Koncerter:

OPERA – OG DET DER LIGNER
Operafortællinger fulde af sprudlende, poetisk og musikalsk nærvær. Det hele bliver serveret af Ilia Swainson (sopran) og Piet Larsen (baryton), som udover deres sanglige virke har stor erfaring i at formidle musikforståelse for alle på en appetitlig og letfordøjelig måde

SCHUBERT OG STUCKENBERG
Uropførelse af Morten Poulsens sangcyklus over det smukkeste udvalg af Viggo Stuckenbergs billedrige naturdigte – og opførelse af Franz Schuberts elskede kammermusikalske juvel, ”Der Hirt auf dem Felsen”, med sopran Ilia Swainson, klarinetist August Finkas og Morten Poulsen på klaver.

DEN IRSKE BALLADE
Mads Vinding og Ilia Swainson sætter hinanden og publikum stævne i Den Irske Ballade – et univers fuld af krig, kærlighed, råhed, død, tab, sorg, glæde – fanges ind i et tonesprog, som gør det muligt at rumme disse kæmpe følelser. Meget af det vi ikke siger højt eller taler om, bliver her forløst i synergien mellem ord og toner.

Find flere koncerter her